Skip to main content

Varastoautomaattimme ovat tietokoneohjattuja varastointijärjestelmiä, jotka tehostavat tuotteiden varastointia ja keräilyä.

Varastoautomaatti voi säästää jopa 75% lattiapinta-alaa, vähentää keräilyvirheitä 70% ja lyhentää keräilyaikaa yli 60%. Tehokkain tapa käyttää varastoautomaattia on sisällyttää siihen nimikkeidenhallinta. Varastonhallintaohjelmistomme on kehitetty Tornadolle ja Paternosterille ja se voidaan toimittaa vakiona kaikkiin laitteisiimme. Järjestä ja optimoi varastosi varastoautomaateilla.

TORNADO-hissiautomaatti

Tutkimukset osoittavat, että yli 2/3 keräilijöiden työajasta kuluu joko varastoitujen tavaroiden noutamiseen tai kuljettamiseen. Tornado lisää tuottavuutta jopa 65% ja säästää lattiatilaa jopa 75%.

Tutustu
PATERNOSTER-varastoautomaatti

Paternoster-pystykaruselli soveltuu monien erilaisten tuotteiden varastointiin. Se tuo pyydetyt tuotteet käyttäjän ulottuville aina lyhintä mahdollista reittiä pitkin minimoiden keräilyvirheet.

Tutustu
HOCA-vaakakaruselli

Kasten HOCA-vaakakaruselli on erinomainen valinta suuriin tiloihin tai mataliin rakennuksiin. Vaakakaruselli hallitsee suuret tavaramäärät vähentäen merkittävästi keräilyyn kuluvaa aikaa.

Tutustu
TCPlus WMS & Kasten-IoT

TCPlus WMS on kehitetty käytettäväksi varastoautomaat-tien kanssa itsenäisenä tai täysin integroituna ERP-järjestelmään.

Tutustu
GHM Tower Varastoautomaatti

GMH Tower -koneet on suunniteltu erityisesti raskaiden tavaroiden varastointiin. 

Tutustu