Skip to main content

GMH Tower -koneet on suunniteltu erityisesti raskaiden tavaroiden varastointiin. 

Tower varastoautomaatit soveltuvat erityisesti tuotantoon materiaalien välivarastointiin, leikkaus- tai taivutuskoneiden läheisyyteen tai valmistuotteiden varastointiin. Varastoitu materiaali on tyypillisesti ohutlevy- tai profiilitankoja ja -putkia.

Tower varastointijärjestelmä tarjoaa seuraavia etuja:

  • Toimii ”Tavarat operaattorille” -periaate
  • Nopea ja vaivaton pääsy varastoituihin tavaroihin
  • Tehokas tilankäyttö
  • Suuri kapasiteetti pienellä pinta-alalla
  • Turvallinen työympäristö
  • Käyttäjäystävällinen ohjausjärjestelmä

 

GMH Tower: Mono, Double, tai Multi varastoautomaatiojärjestelmä

Nostolaite, joka on osa varastoautomaattia, siirtää tavara-alustat joko järjestelmän sisäisten säilytyspaikkojen välillä tai operointi-alueelle, josta tavaroiden käsittely voidaan suorittaa ergonomisessa korkeudessa. Pystysuoraan varastoautomaattiin voidaan asentaa enemmän käsittely alueita joko edestä ja / tai laitteen sivulta.

Käsittelyalueella varastoitavaa raskasta materiaalia voidaan lastata ja purkaa haarukkatrukilla tai käsitellä yksittäisiä kappaleita manuaalisesti nosturilla tai automaattisesti toimivan syöttölaitteen avulla. Tavaran käsittelyalueelle on mahdollista lisätä vaaka, joka mahdollista lastattavan tai purettavan materiaalin painon rekisteröimisen.

Ohjauspaneelin kosketusnäyttö mahdollistaa järjestelmän manuaalisen tai automaattisen käytön. Korkealaatuinen, visuaalinen ohjausjärjestelmä tarjoaa käyttäjälle käyttö- ja diagnostiikka tietoja laitteen toiminnasta. Ohjausjärjestelmässä on valmis liitäntä ulkoista kommunikointia ja erilaisten varastohallintajärjestelmien integrointia varten.

GMH Tower varastoautomaatti voidaan helposti integroida osaksi erilaisia varastojärjestelmiä, jolloin siitä tulee hallittu kokonaisuus.

Mono Tower

Perus pystysuora varastointijärjestelmä yhdellä tornilla, hissillä ja kiinteällä tavaran käsittely alustalla.

Double Tower

Kaksi pystysuoraa varastointijärjestelmää, yhdellä hissillä. Vaakasuora vaunu siirtää lastausyksikön operointi-alueelle / alueelta.

Multi Tower

Eri pystysuorat varastointijärjestelmät on koottu yhdeksi kokonaisuudeksi luoden näin olleen suuren tallennuskapasiteetin.

GMH Tower MS

GMH Tower MS on tarkoitettu arkkimateriaalin varastointiin, erityisesti metallilevyjen varastointiin. Tower MS voidaan suunnitella Mono-, Double tai Multi varastoautomaatiksi.

Tutustu
GMH Tower LS

GMH Tower LS on suunniteltu pitkän materiaalin, kuten tankojen, tankoprofiilien varastointiin. Tower LS voidaan suunnitella Double tai Multi varastoautomaatiksi.

Tutustu
GMH Tower S

GMH Tower S on suunniteltu raskaiden ja ylisuurten materiaalien, kuten puristusmuottien tai raskaiden tavaroiden varastointiin erikoislavoilla.

Tutustu