Skip to main content

Tekniset tiedot Tornado ӏ Kasten Varastoautomaatit

1. Tavara-alusta (Tray)

Tornado Tray - Gonvarri Machines

Kiinteäpaikkainen (FTP) tai korkeusoptimoitu (HOT)

Tornado ja muutkin varastoautomaatit toimivat tehokkaimmin tilansäästäjinä silloin, kun alustan korkeudet on suunniteltu niin, että alustalle varastoitavat tuotteet ovat samankorkuisia. Mikäli tavara-alustalla olevat tuotteet ovat erikorkuisia, määräytyy alustan vaatima tila korkeimman tuotteen mukaan ja varaa näin paljon tyhjää tilaa.

Korkeusoptimoitu automaatti pyrkii lisäämään tyhjää varastotilaa ja toimiakseen kunnolla se jopa vaati paljon vapaata tilaa tuotteiden korkeusmuutosten hallitsemiseksi


 FTP,  kuin organisoitu parkkipaikka                   HOT, järjestämätön parkkeeraus

Suuri alusta vs. kaksi-alustaa-aukolla -ratkaisu

Tornadon iso tavara-alusta tuo kerättäväksi n. 20-35 % enemmän tuotteita yhdellä liikkeellä, mikä nopeuttaa keräilyä 20%. Isolla alustalla saavutetaan parempi ergonomia kuin kaksi-alustaa-aukolla -ratkaisulla. Se tarkoittaa myös vähemmän liikettä sekä rasitusta laitteelle ja tämän myötä myös vähemmän huoltotarvetta. Ison paletin myötä Tornadon kapasiteetti kasvaa ja tarvittavien koneiden määrä vähenee.

Tornadon TCPlus-varastonhallintaohjelmisto optimoi keräilyreitin ja ohjaa keräilytapahtuman edullisimmasta sijainnista, mikä tarkoittaa sitä, että tuotteet, jotka poimitaan samalla kertaa ovat samalla alustalla.

Kaksi-alustaa-aukolla -ratkaisu tarkoittaa mahdolllisuutta tuoda alustoja kahteen eri paikkaa/tasoon käyttöaukolle. Kun keräily tapahtuu aukossa olevalta tasolta sijoittaa hissi toisen alustan käyttöaukon taakse. Kun keräily on suoritettu aukolla olevalta tasolta loppuun tuodaan toinen taso aukolle ilman pystysuuntaista liikettä ja ensimmäinen taso viedään pois.

HUOM!
Käytettäessä kahta alustaa on ratkaisun optimaalisen käytön kannalta oleellista, että alustaa tarvitaan aukolla vähintään 20 sekuntia!  Jos tavara-alusta on lyhyemmän ajan aukolla, voi alustan vaihtoaika olla pidempi kuin toimiminen yhdellä alustalla.

2. Hihna (Belt)

Tornado Belt - Gonvarri Machines   Pystysuuntainen liike tapahtuu kahden hammashihnan avulla. 
Klikkaa tästä suurentaaksesi kuvaa.

 

3. Korkeusmittari / Turvavaloverho (Height measurement)

Tornado-height-measurement  

Korkeusmittain takaa optimaalisen tilankäytön. 
Klikkaa tästä suurentaaksesi kuvaa.

 

4. Servomoottori (Servo motor)

Tornado-vertical-motor   Vaakasuuntainen liike tapahtuu servomoottorilla.
Klikkaa tästä suurentaaksesi kuvaa.

 

 5. Kuiluanturi (Shaft sensor)

Tornado-servo-and-shaft-sensor   Kuiluanturi varmistaa automaatin turvallisen toiminnan. 
Klikkaa tästä suurentaaksesi kuvaa. 

 

6. Moottori (Vertical motor)

Tornado-vertical-motor   Moottori paikoituksen takaisinkytkennällä.
Klikkaa tästä suurentaaksesi kuvaa. 

 

7. Verhoilu (Cladding)

Tornado cladding - Gonvarrri MachineSiisti ja huoliteltu verhoilu tekee automaatin käytöstä miellyttävämpää ja ympäristöstä siistin näköisen. Erilaiset verhoiluvaihtoehdot mahdollistavat laitteen sopeutumisen muuhun ympäritöön sopivaksi esimerkiksi värien ja logojen avulla. 

Verhoilupellit ovat saatavissa kaikissa RAL-värikartan väreissä. Laitteen sivuun on mahdollista asentaa myös pleksi-ikkuna, josta näkee laitteen sisään.

Paneelit on helppo irroittaa yksitellen, jonka ansiosta huolto sujuu nopeasti. Lisäksi paneelit on kevytrakenteisia. Tämän myötä saat varastoosi yhtenevän visuaalisen ilmeen, vaikka varastoautomaattien kokoluokka vaihtelisikin.  

8. WMS / TCPlus Software

Täysin integroitavissa kaikkiin ERP-järjestelmiin. Lisätietoja TCPlus-ohjelmistosta täältä.

9. PC-pohjainen ohjausjärjetelmä (PC Based Control System)

TCPlus-ohjausjärjestelmä toimii teollisella PC:llä mahdollistaen useita etuja verrattuna perinteisiin PLC- ja logiikkapohjaisiin varastoautomaatteihin.

Selkeä teräväpiirtografiikka suurella värinäytöllä on vakiovaruste. Näytön koko on valittavissa toiveiden mukaan. Ohjelma toimii Windowsissa, käyttöliittymä on yhteinen kaikille tänä päivänä.

Tornado voidaan helposti liittää paikalliseen verkkoon ja useita koneita voidaan liittää yhteen. Etätuki mahdollistaa huollon ja asiakkaan auttamisen ilman matkustamista, etäyhteys mahdollistaa avun saamisen vain muutamassa minuutissa. 

10. Hissijärjestelmä (Lift System)

Tornado-servo-and-shaft-sensor   Tornadon hissijärjestelmä on yksi monista erikoisista mekaanisista ratkaisuista.
Klikkaa tästä suurentaaksesi kuvaa. 

Älykäs suunnittelu mahdollistaa hissipöydättömän ratkaisun. Paletteja liikutetaan servo-ohjatulla ketjuvetomekanismilla, yksi laitteen vasemmalla ja yksi oikealla puolella. Pystyliike tapahtuu hammashihnoilla, yksi molemmilla puolilla. Yksi hihna voi kantaa jopa 9000 kg.  Vaakaliike tapahtuu  joko ketjulla tai hihnalla.