Skip to main content

One Team kasvattaa Constructor Groupin liikevaihtoa

Vahva johtajuus, tuotantolaitosten keskittäminen, kansainvälinen laajentuminen sekä uudistunut asiakaspalvelu ovat tuottaneet merkittäviä tuloksia varastointiratkaisuihin erikoistuneelle Constructor Groupille.

frank pohlVarastokaluste-divisioonan, joka markkinoi Euroopassa Constructor-, Kasten-, Dexion- ja PSS-tuotemerkkien kautta, myynti kasvoi yli 11 % vuonna 2016.  Tämä on vastoin markkinoiden yleistä suuntaa, jossa teollisuuden kasvu on ollut viime vuosina vähäistä.  Se vahvistaa uutta strategiaa, jonka Constructor Groupin kaksi vuotta sitten aloittanut toimitusjohtaja Frank Pohl esitteli.

Sen jälkeen yhtiön myynti on kasvanut 20 %  Norjassa, Suomessa ja Alankomaissa sekä myös kypsillä Saksan ja Yhdistyneen Kuningaskunnan markkinoilla. Se on lisännyt tuottavuutta myös uudelleenjärjestelyillä sekä etsimällä uusia markkinoita.

Yksi esimerkki on Groupin valmistuksen optimointi sekä toimitusketjun organisointi.  Tähän liittyy valmistuksen ja logistiikkatoimintojen kehittäminen Venäjällä, mikä palvelee tulevaisuuden laajenemista. Constructor on ainoa Länsi-Eurooppalainen paikallinen varastokalusteiden valmistaja Venäjällä. Constructor Groupin varastoautomaattien valmistus ja tuotekehitys tapahtuu edelleen Suomessa Lohjalla.

One Team: Täysi sitoutuminen.

Yksi menestyksen avaintekijöistä on uudistettu painotus yhteisölliseen vastuuseen, joka koskee jokaista työntekijää ja toimittajaa One Team -hankkeessa.  One Teamin idea on harmonisessa työskentelyssä ensilaatuisen asiakaspalvelun takaamiseksi riippumatta toimesta tai toimipaikasta.

Terveiden tilauskirjojen kanssa Frank on varma siitä, että yhtiö on erinomaisissa asemissa kestämään mahdolliset edessä odottavat haasteet.  

”Panostettuamme arvokkaimpiin asiakkaisiimme viime vuoden aikana, aiomme varmistaa toisen kasvu- ja arvovuoden kaikille sidosryhmillemme - asiakkaille, osakkaille ja työntekijöille.

Tulevaisuus on haasteellista poliittisen kuohunnan todennäköisesti lisääntyessä Euroopassa. Kokemuksemme tarkoittaa, että meillä on kaikki paikallaan jatkamaan korkealaatuisten tuotteiden ja palvelujen toimittamista.”

Liittyvät uutiset
Uusimmat uutiset