Skip to main content

Uusi nimi vahvistaa suuren varastokalustevalmistajan asemaa

Gonvarri Steel Services osti Constructor Group A/S:n tammikuussa 2018.

Gonvarri Material HandlingKonsernimme uusi nimi on Gonvarri Material Handling (GMH). GMH jatkaa liiketoimintaa vakiintuneiden Kasten-, Constructor-, Dexion- ja PSS -tuotemerkkien alla Euroopassa ja maailmanlaajuisesti.

Uusi omistaja vahvistaa entisestään konsernia johtavien varasto- ja materiaalinkäsittelyratkaisujen tarjoajana ja asiantuntemuksellaan ja resursseillaan mahdollistaa konsernin jatkuvan kasvun ja kehittämisen. Gonvarri Steel Servicesin pääkonttori sijaitsee Madridissa ja sillä on 36 tehdasta 17 maassa.

Vuonna 2017 sen liikevaihto oli lähes 3 miljardia euroa. Se on strateginen johtaja teräksen jalostusteollisuudessa ja GMH:n toimitusjohtajan Frank Pohlin mielestä se on täydellinen kumppani.

"Olen vakuuttunut siitä, että Gonvarri, jolla on monien vuosien kokemus tuotanto- ja teräsosaamisesta sekä maailmanlaajuisesta läsnäolosta, on ihanteellinen uusi omistaja. Odotan innolla työskentelyä Gonvarrin kanssa palvellaksemme asiakkaitame entistä paremmin ja kehittääksemme edelleen hyvää markkina-asemaamme.”

Gonvarri Material Handling

  • Gonvarri Material Handling muodostuu Constructorista, Kastenista ja Dexionista ja se on yksi Euroopan johtavista varastoratkaisujen suunnittelijoista ja valmistajista.
  • Gonvarri Material Handling -konsernilla on vahva ja rikas historia ja vuosisatojen yhteisellä tieto-taidolla asiakkailla on käytettävissään maailmanlaajuinen varastoinnin asiantuntemus ja kokemus. 
  • Maailmanlaajuisella läsnäolollaan konserni on auttanut monia maailman johtavia tuotemerkkejä ja uraauurtavia pk-yrityksiä. 
  • Tavoitteena on tukea asiakkaita ja yhteistyökumppaneita varastoinnin suunnittelussa, asennuksessa ja jatkuvassa huollossa ja tuessa. 
  • Lisätietoja osoitteessa www.gonvarri-mh.com
Liittyvät uutiset
Uusimmat uutiset