Skip to main content

TORNADO pitää kaiken kunnossa Palby Marinella

Moottori- tai purjeveneen pitäminen kunnossa ja merikelpoisena on loputon työ. Varaosia tarvitaan tuhansia ja muita jatkuvaa uusimmista vaativia tarvikkeita on satoja. Kun listaan lisätään vielä alati kasvava määrä pitää-hankkia ja olisi-kiva hankkia -tarvikkeet, on helppo ymmärtää miksi Palby Marine on menestynyt.

Tanskan suurin merenkulkulaitteiden ja varaosien tukkukauppa, Palby Marine ymmärsi tarvitsevansa sellaisen varastointiratkaisun, jossa kaikki purjehtijoiden ja veneilijöiden tarvitsemat tuotteet voitiin varastoida, kerätä ja toimittaa nopeasti.

Sijoitus tulevaisuuteen

Palby Marine tiesi, että varastojärjestelmien automatisointi oli heille elintärkeää yli 10 000 tuotesarjan varastoinnissa. Niinpä he tekivät v. 2009 päätöksen investoinnista yhteen kehittyneimmistä varastointi- ja keräilyjärjestelmistä. Sulkien pois muut järjestelmät he valitsivat  Tornado-varastoautomaatin.

Tornado Storage Machine - Gonvarri Machines

Tämä ensimmäinen tilaus piti sisällään kaksi näistä erittäin hiljaisista, tietokoneohjatuista varasto- ja hissiautomaateista. Varastoautomaatit toimivat tuote-käyttäjän-luo -periaatteella, joka soveltuu hyvin pienten tuotteiden säilyttämiseen ja lyhentää kävelymatkoja, odotus- ja keräilyaikoja. Tämä ​​lisää keräilytehokkuutta jopa 65% ja säästää jopa 75% lattiatilaa.

Heidän sijoituksensa kannatti ja yritys hankki seuraavat automaatit vuosina 2011 ja 2015. Vuonna 2016 he halusivat tehdä uudelleenjärjestelyjä ja ottaa käyttöön ryhmäkeräilyn. Tornadon luotettavuus ja tehokkuus teki heihin vaikutuksen ja he hankkivat vielä kaksi Tornado-varastoautomaattia lisää.

Tutustu asiakasjuttuun: Palby Marine.

Liittyvät uutiset
Uusimmat uutiset