Skip to main content

Autamme Din Biliä nopeuttamaan Audin huoltotoimintaa

Asiakas: Din Bil/Audi
Sijainti: Göteborg, Ruotsi
Tuotteet: TORNADO-hissiautomaatti 

Tarve

Din Bil pyörittää Pohjoismaiden suurinta Audin myynti- ja huoltopistettä Göteborgissa. Keskuksessa on aina vilkasta ja 15 mekaanikkoa työskentelee paineen alla selviytyäkseen työstään, saadakseen kaiken valmiiksi ja saattamalla autot takaisin asiakkaalle viivytyksettä.

Din Bil, SwedenMekaanikoilla on yli 1300 työkalua, jotka ovat jatkuvasti käytössä. Oikean työkalun löytäminen meneillään olevaan työhön merkitsi niiden etsimistä, mikä hukkasi aikaa. Se ei myöskään vastannut Audin arvoja, joihin sisältyvät kaikkien sen työtilojen yleinen siisteys ja puhtaus.

Valtuutettuna huoltopisteenä Din Bil halusi ratkaisun, joka säästää lattiatilaa ja tehostaa toimintaa varmistaen samalla, että kaikki toiminta vastaa Audin standardeja.

Kasten-ratkaisu

Constructor Finlandilla oli täsmälleen se mitä Din Bil tarvitsi: Tornado, automaattinen varastointijärjestelmä, joka voi lisätä tuottavuutta jopa 65%, säästää jopa 75% lattiatilaa ja se voidaan sovittaa täsmälleen yksilöllisiin tarpeisiin. Din Bil oli samaa mieltä ja teki tilauksen.

Koska Din Bilillä on 1300 työkalua, Kasten-tiimi aloitti punnitsemalla ja mittaamalla kaikki työkalut. Tämä askel oli tärkeä, jotta Tornado voitiin valmistaa vastaamaan juuri heidän tarpeitaan. Varastoitavien työkalujen määrä, koko ja paino määrittelivät laitteen koon, joka on 6,5 metriä korkea ja 4 metriä leveä ja sisältää 48 tavara-alustaa, joiden kapasiteetti on 300 kg. Muita räätälöintejä oli Tornadon maalaaminen Audin yritysvärillä.

Siisteyteen ja tyylikkyyteen vaikuttaa merkittävästi se, että työkaluja ei näy lattioilla, seinillä eikä itse asiassa missään muualla kuin huoltomiesten käsissä. Kun mekaanikko tarvitsee työkalun, hän kävelee automaatille, tilaa työkalun ja kuittaa sen. Kun työ on tehty, se palautetaan heti automaattiin. Jos joku toinen mekaanikko tarvitsee samaa työkalua, hän näkee välittömästi kenellä se on.

Lopputulos

"Automaatin ansiosta saimme verstaalle yhden uuden huoltopisteen. Koska kokonaiskapasiteetti on kasvanut ja läpimeno nopeutunut, pystymme huoltamaan 4-5 autoa enemmän päivässä." - Mats Lindblad, korjaamon johtaja

Din Bilin alkuperäinen vaikutin automaattisen järjestelmän hankkimiseksi oli säästää lattiatilaa. Se, että tämä mahdollisti kapasiteetin lisäämisen, on lisäbonus niin yritykselle kuin sen asiakkaillekin.

Din Bil

Din Bil Sverige Ab on Volkswagenin omistama tytäryritys, joka myy ja huoltaa Volkswagenia, Audia, Porchea, Seatia ja Skodaa. Audin myynti ja huolto sijaitsevat omassa rakennuksessaan brandistrategian mukaisesti