Skip to main content

Tilaa, aikaa ja rahaa säästyy Kasten-varastoautomaateilla

Asiakas: Hedin Bil
Sijainti: Ruotsi
Tuotteet: Tornado-hissiautomaatti, Paternoster-varastoautomaatti ja nimikkeidenhallintajärjestelmä

Tarve

Hedin Bil, Sweden

Hedin Bil on Ruotsin johtava autokauppa, jonka pääkonttori on Mölndalissa ja liikkeitä ympäri maata. Vuosien saatossa Constructorin ja Hedin Bilin yhteistyösuhde on kehittynyt läheiseksi ja Constructor tarjoaa tuotteita ja ratkaisuja, jotka takaavat liiketoiminnan jatkuvan kasvun ja menestyksen.

Hedin Bilin kasvun myötä on keskitytty yhä enemmän tilan, ajan ja rahan säästämiseen - joko optimoimalla varastoautomaatit tai hankkimalla uusia, erityisesti Hedin Bilin vaatimuksien mukaisia laitteita. Lyhyesti sanottuna, vaikka Hedin Bilin autotalot ovat suurentuneet, on sen varastoinnin täytynyt tulla tilankäytöltään tehokkaammaksi.

Ratkaisu

Constructor on toimittanut monia tehokkaita räätälöityjä varastointiratkaisuja Hedin Bilille ja siksi meillä on syvä käsitys asiakkaan tarpeista. Tämä on antanut meille mahdollisuuden kehittää erittäin tehokkaan ”mallin”, joka ei koske ainoastaan Hedin Bilille suunniteltuja varastoautomaatteja vaan myös automaatteja ohjaavaa TC2000-ohjelmistoa.

Tämä takaa, että kaikki tarjoamamme sopii täydellisesti Hedin Bilin Kobra-toiminnanohjausjärjestelmään. Kobrasta tärkeimmät tiedot siirtyvät TC2000:een, jotta varmistetaan oikeat tilauserät ja keräily TORNADO-hissijärjestelmistä ja Hedin Bilin pienemmissä toimipisteissä Paternoster-varastoautomaatista.

Loputulos

“Constructorin asiantuntemus ja syvällinen tietämys liiketoimintamme kehittymisestä tarkoittaa, että voimme luottaa siihen, että heidän toimittamansa varastoautomaatit ja niihin liittyvät ohjelmistot tukevat liiketoimintaamme täydellisesti.” - Reine Jansson, Hedin Bil

Hedin Bil

Hedin Bil on yksi Pohjoismaiden suurimmista autoliikkeistä. Sen palveluksessa on 2 600 työntekijää ja se myy vuosittain noin 75 000 ajoneuvoa. Yritys myy ja huoltaa kaikenlaisista uusia ja käytettyjä ajoneuvoja Ruotsissa ja sen ulkopuolella - henkilöautoista suuriin kuorma-autoihin. Heillä on myös suuri varaosavarasto ja he tarjoavat muitakin palveluja, kuten vakuutusta ja rahoitusta. . www.hedinbil.se