Skip to main content

Asiakas: Servistik
Sijainti: Ruotsi
Tuotteet: TORNADO-varastoautomaatti 

Servistik päätti keskittää resurssinsa ydinosaamiseensa, joka keskittyy ulkopuoliseen logistiikkaan, materiaali- ja tuotetoimituksiin sekä logistiikka-analyyseihin.

Uusi sopimus Linköpingissä sijaitsevan SAAB Aerosystem:n kanssa johti uusien varastokalusteiden hankintaan ja he kiinnostuivat Tornado-varastoautomaatistamme.

Servistikin varasto on saneerattu ja sinne hankittiin kuusi isoa Tornado-varastoautomaattia aiemmin hankittujen kuormalava- ja pientavarahyllyjen lisäksi.

Ratkaisu:

Uuden sopimuksen myötä Servistik investoi uusiin ja nopeatehoisiin varastoautomaatteihin. Kuusi uutta Tornadoa ovat korvanneet 27 vanhaa Paternosteria, mikä on nostanut merkittävästi palvelun tasoa. Samalla he saivat lisäkapasiteettia tuleville asiakkaille. Investointi Tornadoihin on vapauttanut varastotilaa ja mikä tärkeintä, myös palvelutaso parantui ja turvallisuus lisääntyi.

Kapasiteetti:

6 Tornado-varastoautomaattia, joiden korkeus on 7 metriä ja leveys 4 m:

  • 70 tavara-alustaa/varastoautomaatti, yhteensä 420 alustaa
  • Varastotila 20.000 tuotteelle

TC2000-ohjausjärjestelmä:

  • Korkea ympäristövaatimusaste: Kaikki automaatit on varustettu erityisellä palosuojalla ja CO²-sammutusjärjestelmällä, myös lämpötilan- ja kosteudenvalvontajärjestelmä on asennettu.