Skip to main content

Volvo Trucks varastoi yli 6.000 tuotetta 13 m² lattia-alalla

Asiakas: Volvo Trucks
Sijainti: Pohjoismaat
Tuotteet: Tornado- ja Paternoster-varastoautomaatti, WMS-ohjelmisto

Volvo Trucks huolehtii Volvon kuorma-autojen huolto- ja korjaustöistä ja hallitsee varaosavarastonsa Tornado- ja Paternoster-varastoautomaattien avulla. Tämän automaattisen varastointiärjestelmän avulla henkilökunta välttää tarpeetonta varaosien etsimistä, koska varastonhallintaohjelmisto tekee kaiken sen työn ja pitää lukua tuotteista.

Volvolla on käytössä Kasten-varastoautomaatit Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. WMS-ohjelmisto on Ruotsin Volvolla liitetty varastoautomaattiin, mikä antaa järjestelmälle uusia ulottuvuuksia. Seuraava askel Volvolla on liittää kaikki varastoautomaatit toiminnanohjausjärjestelmäänsä, jolloin kaikki Pohjoismaat toimivat samassa yhteisessä järjestelmässä. 

"TC2000-ohjausjärjestelmän ansiosta meillä on aina päivietty varastotieto ja näemme helposti nykyiset varastotasot. Hallitsemme varastot paremmin, koska hoidamme keräilyn Paterosterista ainoastaan varastonhallintaohjelmiston avulla. Lisäksi keräilyvirheitä ei juurikaan satu."  kertoo Tommy Söderström, varaosien hoitaja.

Hyötyjä:

  • Varaosat toimitetaan käyttäjälle yksinkertaisilla komennoilla - käyttäjän ei tarvitse kävellä ja etsiä varaosia. 
  • Suuren alustan ansiosta (4000x820mm) käyttäjä saa 20% enemmän tuotteita eteensä jokaisella haulla verrattuna yleisesti käytettäviin alustakokoihin
  • Kasten etätuki auttaa tarvittaessa muutamassa minuutissa

     

Volvo Trucks

Volvo Trucks huoltaa ja korjaa kuorma- ja linja-autoja, myy uusia Volvo kuorma-autoja, käytettyjä kuorma- ja linja-autoja sekä tarjoaa muita palveluja kuten kuorma-autojen vuokrausta ja myy uusia ja käytettyjä varaosia. Volvo Trucks on osa Volvo Groupia, joka on yksi maailman johtavista raskaiden hyötyajoneuvojen ja dieselmoottoreiden valmistajista.